Vier dit jaar Kerst bij De Lange Waard.

Inmiddels is het Kerst menu bekend. Voor meer informatie en mogelijkheden: Bel Clemens 0314-650200 U bent van harte welkom.

Kerst menu 2018:

Voorgerechten

Tartaar van verse zalm met geschroeide tonijn, groene asperge, kervelcrème, 
geroosterde sesam, soto mayonaise en kimshi krokant
Of
Licht gerookt filet van speenvarken met confituur van rodekool, meloencrème, little gem 
en port vinaigrette
Of
Salade van feta, rode biet en komkommer met beignets van kikkererwten en koriander 
mayonaise

Soepen

Romige bisque van Noordzeekrab met krabkoek en paprika-krabolie 
Of
Heldere zuurkoolbouillon met een kroketje van zuurkoolstamp, ambachtelijke 
rookworst en een appelwafeltje
Of
Pompoenvelouté met bospaddenstoelen en truffel-geitenkaasroom

Tussengerechten

Gebakken coquilles, bloemkoolmousse met madras, gemarineerde roosjes en 
piccalilly van bloemkool, cherrytomaat, tuile met pompoenpit, en Aziatische vinaigrette
Of
Krokante zwezerik met paddenstoelenrisotto met truffel, kroketje van bloedworst, 
eendenlever en reductie van rode port
Of
Burger van dadel en biet met pittige linzen, dashi-botersaus en crumble van 
eekhoorntjesbrood


Verfrissende spoom van framboos en dragon 

Hoofdgerechten

Zalmfilet van de grill met Bouchot mosseltjes, gepofte Tomberry en beurre blanc 
van saffraan
Of
Herten rug biefstuk met crème van boerenkool, bloedworst en appel, peperkoek en 
calvadosjus
Of
Aardappelwafel met roomkaas cremeux, zacht gegaard fluweelpootje,
dobbelsteentjes van gefrituurde polenta en Vacherin Mont d’Or

Nagerechten

Rouleau van marsepein en amandel met mokka meringue, koffiemousse en 
hazelnootijs
Of
Macarons gevuld met witte chocolademousse en sinaasappelgel, 
parfait van Grand Marnier en pashmak
Of
4 verschillende kazen van kaashuis de Goey met vijgen-notenbrood en vijgencompote

Voor meer informatie en mogelijkheden: 
Bel Clemens 0314-650200

U bent van harte welkom.