Wildavond op vrijdag 26 oktober om 18:30 uur. 8 gangen € 49,- U bent van harte welkom. Reserveer nu: 0314-650200 info@delangewaard.nl

Dat wordt weer een heerlijke avond gezellig genieten aan tafel.

Dit is wat u allemaal op uw bord aan lekkers krijgt. Bent u er klaar voor? Daar gaan we dan met een opsomming van alle 8 gangen.

1: Terrine van gerookte ganzenborst met eendenlever, licht gerookte hangop, linzensalade, zoetzure ringetjes van morilles en sherrystroop.
2: Zuurkoolsoep met een kroketje van zuurkoolstamp, ambachtelijke rookworst en een appelwafeltje.
3: Filet van roodpoot patrijs, cannelloni van savooiekool en sneeuwhoen, gekruide risotto en zoetzuur van koolrabi.
4: Worstje van fazantenbout met parasolzwam, geroosterde yakonwortel en schapenzuring.
5: Bloedworst met gebraden filet van duif, gebakken aardpeer met crunch van pistache, aardappel in truffelazijn, framboos, en eigen jus met cacao.
6: Gekonfijte eenden poot een honing peperjus, gegrilde pastinaak en oliebolletjes van pompoen.
7: Herten rug met kumato tomaatjes in bietenpoeder, gebruineerde amandel, chips van truffelaardappelen wilde duindoornbes.
8: Salade van ananas met dragon, mousse van pure chocolade, koekje met anijszaad, sorbet van ananas en olie van verse koriander.

Geniet van al deze 8 gangen, inclusief een heerlijk huisaperitief, begeleid door een amuse voor € 49,- per persoon.

Reserveren is eenvoudig: 
Bel Clemens op 0314-650200 
E-mail Clemens: info@delangewaard.nl

U bent van harte welkom.

Hieronder leest u verdere aanvullende informatie.

Dit laat je niet schieten!

Montferlandse Wild & Wijn avond

Bij Restaurant De Lange Waard gaan we wederom een wildavond organiseren, die u niet wilt missen.

Voor een bijzondere en sfeervolle thema avond, vol met heerlijke wildgerechten en bijpassende wijnen, kunt u op vrijdagavond 26 oktober bij ons terecht.

De avond wordt wederom geleid door Huis vinoloog Danny Hulkenberg en chef-kok Kevin Leuverink

De avond begint om 18.30 uur met een heerlijk huisaperitief, begeleid door een amuse. Na de amuse serveren we het 8-gangen diner vol heerlijke wijn & spijs combinaties die u zeer aangenaam zullen verrassen.

Voor dit culinaire 8-gangen wild menu inclusief aperitief, amuse betaald u
€ 49- p.p.

Het menu is uit te breiden met een bijpassend wijnarrangement.

Vanwege succes in voorgaande jaren adviseren wij u om op tijd te reserveren.

Enthousiast geworden? Wij zien u graag tegemoet op deze speciale thema avond.

Reserveren is eenvoudig:

Bel Clemens op 0314-650200 
E-mail Clemens: info@delangewaard.nl

U bent van harte welkom.