Kilderseweg 17
7038 EH Zeddam
Tel: 0314-650200
Mobiel: 0614128822
Info@delangewaard.nlOpeningstijden:
Maandag: GESLOTEN
Dinsdag: GESLOTEN
Woensdag: GESLOTEN
Donderdag: GESLOTEN
Vrijdag: GESLOTEN
Zaterdag: GESLOTEN
Zondag: GESLOTEN

Wijnadvies

Wijnadvies2019-02-11T21:00:30+00:00

Wijnadvies van Danny

Danny is medewerker in de bediening bij De Lange Waard. Sinds 2018 mag hij zich Vinoloog noemen. Danny heeft met succes de opleiding tot Vinoloog afgerond en hij voorziet de gasten van De Lange Waard desgewenst van wijnadvies.

Maar er is meer. Danny vertelt u hieronder iets meer over.

Wijn is een ruim, variërend en dynamisch begrip en het betekent voor mij meer dan vergist druivensap. Je kunt veel weten van wijn, maar je bent op dit gebied nooit uitgeleerd en dat maakt het zo leuk. Zo leuk dat ik mijn enthousiasme over wijn met andere mensen wil delen door middel van wijnproeverijen, wijnworkshops en altijd vakkundig wijnadvies.

VERSCHILLENDE WIJNPROEVERIJEN
Ben je op zoek naar een leuke interactieve middag of avond uit met je collega’s, vrienden of familie? Dan ben je bij mij aan het juiste adres. Ik organiseer graag jouw wijnproeverij geheel op maat. Een wijnproeverij thuis of op een andere door jouw gewenste locatie. Of je nu een wijn enthousiast bent of nieuw bent met wijnproeven, iedereen kan het.

Wijnmakers maken voortdurend keuzes die leiden tot de smaak van de wijn die jij op tafel zet. Gebaseerd op vakmanschap, integriteit aandacht en passie. Mijn kennis over en liefde voor wijn nemen je tijdens de wijnproeverij mee langs het product, het proces, de binding met de natuur en de verhalen erachter. Alle proeverijen bestaan uit wijnen die met aandacht en liefde zijn gemaakt. Wijnen waar ik in geloof. In verschillende prijsklassen maar altijd van hoge kwaliteit.

In stijl, op maat en altijd iets bijzonders.

WIJNWORKSHOPS
Heb je een restaurant of een café en vind je het belangrijk dat jouw team de gasten kan adviseren over de juiste wijn bij het eten? Denk dan aan een workshop voor jou en jouw team over de wijnen die bij jullie op de wijnkaart staan.

WIJNADVIES
Persoonlijk wijnadvies tijdens jouw feest of diner geeft net dat beetje extra. Als vinoloog kom ik graag langs op jouw locatie. De smaak van de wijn lardeer ik met beleving door het delen van mijn kennis, ervaring en verhalen met jouw gasten. Genieten dus!

Bent u geïnteresseerd en wilt u graag meer informatie?

Ik hoor graag van u!

Neem contact op via info@hulkenbergwijnadvies.nl
of bel: 0652894365

U bent van harte welkom.

Met smakelijke groet,

Danny Hulkenberg

x

Wij gebruiken cookies om u de beste online ervaring te bieden. Door akkoord te gaan, accepteert u het gebruik van cookies in overeenstemming met ons privacybeleid. Meer informatie over het privacybeleid leest u hier.

Ik accepteer Ik weiger